potrebujem peniaze este dnes Nitra



Získate odpoveď, či sa refinancovanie oplatí.

To už je však dávno minulosťou, zákon o DPH umožňuje odpočítanie DPH aj pri kúpe (a nájme) vozidiel registrovaných v kategórii M1, teda osobných automobilov, ak budú použité na podnikateľské účely.

Upraviť podľa 51 výsledky

Ak máte pochybnosti o tom, či vôbec ste v druhom pilieri, odporúčame skontrolovať si výplatnú pásku.


Ministerstvom pôdohospodárstva SR, Agrobankou Praha, a.s., a menšími akcionármi.

Srdečne gratulujeme výhercom hlavnej výhry:Než zavoláte, skúste si telefónne číslo napríklad vyhľadať na internete alebo kontaktujte inštitúciu bežným spôsobom.


Ak ste platbu doteraz neuhradili, zaplaťte prosím obratom celkovú sumu uvedenú na upomienke.

  • Jednoducho na splátky na 6 mesiacov.
  • IBAN (International Bank Account Number) is an internationally standardized form of account number enabling the payment receiver to clearly identify an account, country or a bank institution.
  • Ak uvažujete o spotrebiteľskom úvere od spoločnosti Profi Credit a bojíte sa o stabilitu svojho príjmu do budúcnosti, môžete si dojednať veľmi výhodné poistenie úveru.
  • The documents are used to open one of the business accounts for self-employed persons or directly to open the Self employed accountTB.
  • Porovnajte si ceny poistenia online

Entering required data from the payment card for the payment at the website of the merchant has not changed.

Tak načo ešte čakáte, využite nízke úroky a požičajte si na čokoľvek ešte dnes!.

Našťastie mBank je taká, aká je a podpätky tu nikto nežiada.

Od budúceho roka sa podmienky tohto finančného produktu nielen sprísnia, ale stúpne aj ich administratívna náročnosť.


Protokol technickej a emisnej kontroly – kontroly treba absolvovať najneskôr v deň, kedy končí ich platnosť.

Forma takej prednášky mi dala fakt veľa.Nech si však vyberiete akúkoľvek poisťovňu, každá kvalitná životná poistka by mala obsahovať najmä poistenie veľkých rizík, ako sú  smrť, trvalé následky úrazu, invalidita a kritické choroby.

Peniaze môžete mať na účte ešte dnes a všetko vybavíte z pohodlia domova!.

Žiadosť o grant musí organizácia podať cez elektronický formulár na stránke https://pomahame.tesco.sk/, na ktorom si žiadateľ vytvorí svoje osobné konto prostredníctvom registrácie.

Funguje na systéme „peer to peer lending”, čo znamená, že finančné prostriedky pochádzajú od iných ľudí, ktorí sa snažia pomôcť iným.

Oznámenie o čerpaní úveru To už len pre istotu - oznámenie o tom, že u nás úver čerpáte, vám príde opäť na váš e-mail.

You can conclude a subscription contract for Pillar 2 with Allianz SDSS at any Tatra banka branch.

Odomknite (pri vyšších platbách) alebo len aktivujte svoj mobil.

Ku klasickému potrebujete kľúče, zatiaľ čo inteligentný zámok sa otvára pomocou inteligentného zariadenia, diaľkovým ovládaním, odtlačkom prsta alebo zadaním PIN kódu.

Počas doby vyradenia nemusíte platiť za PZP, technickú či emisnú kontrolu, ale odstavenie vozidla budete musieť riešiť, aby sa nestalo terčom vandalov alebo aby nebolo považované za odstavený vrak.

Maják je online platforma, ktorá spája súkromných investorov s bežnými ľuďmi, ktorí si potrebujú požičať.



Dátum poslednej aktualizácie: 20.12.2023

Red: Tak, a toto si myslím, môžeme rozobrať do väčších detailov ešte dnes ráno s pánom Cvikom, takže ešte to vás bude čakať, ale...

Podajte prosím žiadosť prostredníctvom štandardného formulára a následne Vás budeme kontaktovať s podrobnou ponukou.

Napriek tomu, že zmluva o pôžičke môže byť uzatvorená aj ústnou formou, v prípade, že dlžník prestane takto uzatvorenú pôžičku splácať, je na súde veľmi ťažké dokázať, že mu veriteľ peniaze alebo inú vec poskytol.


Obľúbená americká spoločnosť Jeep má veľké zastúpenie aj na našom trhu.


Výber PZP sa môže zdať náročný. V skutočnosti však ide o jednoduchý proces. Stačí, aby ste si jednotlivé ponuky porovnali. Líšia sa od seba nielen službami, ale aj cenami. Každá poisťovňa vám poskytne niečo iné.


Nehnuteľnosť slúžiaca ako nová zábezpeka nemusí byť vo vlastníctve predávajúceho, môže patriť človeku, zvyčajne príbuznému, ktorý s prevodom súhlasí.

  • správa účtov viacerých bánk
  • U nás platí, že v osemdesiatich percentách vám stačí občiansky preukaz.
  • Otváracie hodiny a prevádzka mLinky počas sviatkov.
  • 27.03.2023 | Martin Smrek, vedúci produkt manažmentu Tatra Asset Managementu | 3 min. čítania
  • Nateraz na všetkých semaforoch svieti zelená, no zmena môže prísť veľmi rýchlo.


Pokiaľ však dlžník zlepšil svoju finančnú disciplínu, dostane sa toto pozitívne hodnotenie do registra samozrejme okamžite – avšak v ňom zostane aj pôvodný negatívny záznam.

Priemerná výška jedného úveru dosiahla vlani 793 Eur, čo je priemerná cena za operáciu uší (napríklad kvôli problému nežiaduceho postavenia ušných lalokov, nevhodnej veľkosti uší alebo tvaru laloka).

Termínované vklady spadajú pod ochranu Fondu ochrany vkladov, čo znamená, že vaše peniaze sú v bezpečí. O svoje úspory neprídete ani v prípade, že banka skrachuje.

Pokiaľ ide o finančne najnáročnejšie darčeky, tak tri percentá Slovákov si dávajú k Vianociam rekonštrukciu domu alebo bytu a nájdu sa aj dve percentá takých, ktorí sa môžu tešiť z nového auta.



We have set appropriate technical and organizational measures that contribute to ensuring the protection of the processed personal data of our clients.

Pôžička je klasickým spotrebným bankovým úverom, čomu zodpovedá aj možná lehota splatnosti.

Bolo to donedávna naozaj tak, že otcom, ktorí chceli zostať doma s dieťaťom na rodičovskej dovolenke, boli doslova hádzané nezmyselné legislatívne polená pod nohy.

Čím skôr, tým lepšie.

A takto to platí aj od januára 2021.

Povinné zmluvné poistenie Union existuje v dvoch základných podobách – PZP Optimum a PZP Excellent.

Priame financovanie: Dlžníci získavajú finančné prostriedky od veriteľov priamo tým, že predávajú svoje cenné papiere (emitácia).

novembra 2019. Oceňovala sa nielen najlepšia poisťovňa, aj najlepší manažér, investor, daňovník alebo firma pre rok 2019.

EÚ L 200, 7.6.2004) v platnom znení.


Nechcem sa nijak obmedzovať a peniaze využiť na to, čo práve potrebujem. Peniaze môžem použiť na rekonštrukciu, nové zariadenie alebo na nové auto, či dovolenku.

Autor: Zuzana Žiaranová, Tatra banka | 16.09.2020

Peniaze potrebujem do 1 roka

Takže kúpa budovy navýši rozpočet.

Odložiť si nejaké peniaze bokom na horšie časy, to je cieľom každého finančne zodpovedného človeka. Dnes ale toto samo o sebe nestačí. Aby ste neprerobili, je dôležité vedieť, kam peniaze odkladať. 

Nečakajte, kým sa Váš stav ešte zhorší a zoberte si výhodný úver ešte dnes!.

Viete, aké príbehy skrývajú čoraz vzácnejšie česko-slovenské mince?.

Keď mu kvôli dlhom hrozí, že skončí na ulici, neriskujte, že vás stiahne so sebou.

K týmto výdavkom tiež budeme môcť pridať odvody za zdravotné a sociálne poistenie.





Úver s rýchlym vybavením a bez nutnosti dokladovať

Spot transaction EUA (EUA = EU Allowances)Odporúčame preto uložiť si telefónne číslo na asistenčnú službu medzi kontakty, aby ste ho mali v prípade potreby rýchlo k dispozícii.